Byggnadsställningar för att kunna måla om huset

Byggnadsställningar för att kunna måla om huset

Hejsan på er

Nu är det dags att måla om huset äntligen så senare i denna veckan ska det sättas upp byggnadsställningar runt huset och sen ska målarfirman från Uppsala sätta igång. Jag är glad åt att vi har professionella hantverkare som gör jobbet för jag hade inte varit bekväm med att klättra runt på byggnadsställningar, höjder är inte riktigt min grej. Den här sommaren kommer vi nog mest att vara hemma på semestern för det har varit en intensiv period med jobb och andra saker så vi känner nog att vi mest vill vara hemma.

Tanken är att ta dagarna som de kommer och spendera mycket tid med familjen. Sen kommer vi självklart hitta på lite roliga saker också, men i huvudsak ska vi ha så lite måsten och så lite stress som möjligt. Jag är säkert inte ensam om att annars tycka det är en utmaning att hitta balans under semestern mellan allt man vill hinna med och ta tillvara på lugnet och ge sig tid att bara vara. Jag menar, vilket av dem tycker man i efterhand är mest slöseri med ledig tid? Jag ser i alla fall fram emot ett nymålat hus och att påta i min trädgård.

Att gå hemma och pyssla och dona både inomhus och utomhus är nog det som gör mig mest lugn. Vissa kanske behöver sätta sig ner med tända ljus och lugn musik för att meditera men att fixa och sånt hemma i lugn och ro utan någon tid att passa är det som är bäst meditation för mig. Men då är det som sagt att jag kan göra det utan att känna att jag har en tid att vara klar till eller så, utan bara få skrutta omkring och göra det fint, städat och hemtrevligt. Nu får jag önska er en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.