En kompetent och hyfsat billig frisör i Visby

En kompetent och hyfsat billig frisör i Visby

Oj vad roligt att det är så många som har upptäckt min blogg, bara den senaste veckan har jag fått flera nya följare. Jag tror att succén med bloggen handlar om att jag skriver om rätt så vardagliga saker, det tycks vara detta som de flesta tycker om att läsa om. Jag vet inte om en resa till Rhodos egentligen tillhör de flesta personernas vardag, men jag åkte dit i juli i två veckor, och innan resan gick jag till en frisör i Visby och både klippte mig och tonade håret. Man ville ju se snygg ut innan avfärd, och jag gick som vanligt till en bra frisör i Visby som jag gått till i alla fall de senaste fem åren. Jag kan väl lika gärna skriva ett inlägg om detta eftersom de flesta som läser i bloggen bor på Gotland, flera av dem i Visby, och kanske behöver en frisör? 

Jag känner mig verkligen nöjd med Salong Engla, för de har alltid lyckats att göra så att jag ser snyggare ut än vad jag egentligen är. En annan fördel är att det är billigt att gå dit och göra sig i ordning i håret och jag vet många andra frisörer som tar med betalt, och varför betala mer än nödvändigt? Jag och några vänner pratade om våra frisörer och det visade sig att ett par personer till alltid går till Salong Engla, och vi tänker aldrig gå till någon annan frisör i Visby, för är man nöjd med någonting så finns det ingen orsak att ändra på det som funkar. Nu har jag inte varit där på två månader och jag såg i spegeln att det är dags att gå dit, så jag ska ta och boka en tid efter att jag skrivit klart det här inlägget.  


Kommentarer är stängda.