Jag behövde massage

Jag behövde massage

Hej och varmt välkomna till bloggen. Jag hoppas att ni trivs med livet och att ni haft en fin dag med era nära och kära. Jag har några intressen vilket väl inte kan ha undgått någon, bland annat har jag börjat lyfta skrot och jag tog i för kung och fosterland, och eftersom jag var otränad fick jag så fruktansvärt ont i varenda muskel kändes det som. Det var dumt av mig att ta i så, men desto bättre att jag hittade ett företag inom massage i Aneby med omnejd som heter Annelies Puls & Paus, och ni kan klicka här så kommer ni in på detta massageföretags hemsida. 

Det var första gången i hela mitt liv som jag gick på massage men inte den sista. Det var en vän till mig som tog upp med mig att jag kunde gå dit. Min vän hade inte själv fått massage, men hon har en kollega som varit på Annelies Puls & Paus och den personen tyckte att det var ett bra företag att gå till för att få massage i Aneby. Ni skulle bara veta hur härligt det var att få varenda muskel knådad. Det gjorde ont och var underbart skönt på en och samma gång och jag blev en helt annan människa efteråt och framförallt försvann värken och stelheten. Tre dagar efter att jag varit på denna massage så gick jag tillbaka till gymmet. Men jag har lärt mig att inte ta i för hårt. Hur som helst så fick jag en så bra upplevelse av Annelies Puls & Paus som företag och jag vill så klart dela med mig om det här företaget till er alla, om ut i fall att någon av er vill få massage i Aneby med omnejd. 


Kommentarer är stängda.