Healing på distans

Healing på distans

Hej och välkomna till ett nytt blogginlägg! Idag tänkte jag prata om det här med healing, som faktiskt gör skillnad på både kropp och knopp. Innan jag slänger mig in i den andlig världen, så måste jag nämna det här med att det snart är helg igen. Visst är det nästan lite skrämmande hur snabbt dagarna bara flyger förbi nuförtiden, det kändes som att förra helgen precis slutade. Jag ska inte klaga, hösten är inte direkt min favorit av alla årstider så det gör inte särskilt mycket att dagarna bara passerar. Nu har det blivit dags för healing och den här gången tänker jag faktiskt fokusera lite mer på distanshealing, alltså den form av healing som utförs via telefon. En av fördelarna med det är att man kan finna sig i Luleå, Gävle, Uppsala eller någon annanstans i landet och ända kunna få en behandling. Den möjligheten är självklart fantastisk för alla som känner att det finns ett behov av healing eller bara vill prova på det. Mina upplevelser från healing har varierat, i vissa fall har jag känt mig väldigt avslappnad och nästan lite trött efter en session medan jag andra gånger bara känt hur energin fyllts på och det är glädje i hela kroppen. Jag tror att reaktionen beror på vad kroppen behöver, efter en stressig och energisk period så kan det verkligen vara skönt med avslappning. Att balansera upp energinivån är något jag tror vi alla behöver göra med jämna mellanrum och då kan jag verkligen rekommendera healing. Genom healing på distans så kan du sitta i ditt eget hem och koppla av, vare sig du bor i Luleå, Uppsala eller Gävle. Tryggheten av att vara hemma under behandling tycker jag är väldigt viktigt. Det var egentligen allt jag hade att säga den här gången, nu får jag önska er en fortsatt trevlig dag! 


Kommentarer är stängda.