Har du problem med fötterna?

Har du problem med fötterna?

Hej allihopa och det är roligt att ni tycker så mycket om att läsa här i bloggen om allt som jag tar upp. I det här inlägget ska jag skriva till er om att jag häromdagen var på medicinsk fotvård i Uppsala hos ett företag som heter Åriket Medicinsk Fotvård. 

Trots att jag skriver om det mesta här i bloggen så har det aldrig blivit av att jag skrivit om fotvård innan och det är för att jag helt enkelt inte har tänkt på det. Men så i onsdags efter arbetet när jag satt i stolen på denna fotvårdssalong och jag fick hjälp för mina fötter så slog det mig att jag verkligen borde skriva ett inlägg om detta med medicinsk fotvård i Uppsala eftersom ett inlägg om detta skulle kunna vara till hjälp för alla som läser i bloggen och som har problem med fötterna. Det är förstås inte bara jag som har problem med fötterna och eftersom jag vill vara till hjälp om jag kan så vill jag föra budskapet om denna fotvårdssalong vidare till er, så att ni vet om att när det kommer till medicinsk fotvård i Uppsala så kan ni alltid gå dit för att få hjälp, och det går givetvis att få vanlig fotvård också, det kommer ju an på vad det är som man har för problem. Hela välmåendet blir så mycket bättre efter en fotvårdsbehandling, det är riktigt lite svårt att sätta ord på det för det är någonting som man måste uppleva själv och framför allt så är det så underbart att det inte värker och ömmar lika mycket i fötterna nu som det gjorde tidigare. Hon som driver Åriket Medicinsk Fotvård är verkligen kunnig och kompetent och dessutom trevlig. Man får både en professionell behandling och ett trevligt bemötande när man kommer dit. kommer dit. 


Kommentarer är stängda.